Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van The Courseware Company | 13-04-2017 | Article Rating | (0) reacties

Changing Learning Design op Next Learning

Changing Learning Design op Next Learning

Dit is één van de thema's dit jaar van Next Learning. Vorige week publiceerden we het nieuwsartikel ‘Leren verandert, leersystemen ook?’. Waarin we ingaan op de trend die Elliot Masie ziet: een verschuiving van de functie van het LMS naar de achtergrond. Met andere woorden: het LMS wordt nog wél gebruikt om alle administratie en logistiek bij te houden, maar minder als het gaat om het aanbieden van lesmateriaal aan de ‘voorkant’. Nieuwe apps en tools veranderen het ‘learning design’ door meer flexibiliteit. Ze maken het mogelijk om leermodules snel aan te kunnen passen of op maat te maken. Wat is dan nog de rol van een LMS?

 

 

Next Learning 2017

Op die vraag geven wij antwoord op dinsdag 18 april tijdens Next Learning 2017. Wil jij horen én ervaren hoe het (nieuwe) leren in jouw organisatie anders kan? Kom dan naar de lezing die we samen met Myke Byrne van Netex Learning organiseren. We gaan in op de ontwikkelingen van leersystemen. Want waarom zou een LMS er niet gewoon gaaf en mooi, oftewel ‘engaging’ uit mogen zien? Een LMS zonder dat het eruit ziet als een LMS? Het kan. Hoe? Dat vertellen we je op dinsdag 18 april van 11.00 – 11.55 uur in zaal Dexter 13.

 

 

Stand op de Learning Playground

Naast het geven van de lezing staat The Courseware Company ook met een stand op de Learning Playground. Hier kun jij als bezoeker de hele dag ‘learning’ zien, proeven, voelen, horen en beleven. Wil je meer weten over opleiden & ontwikkelen binnen jouw organisatie? Over kennisdelen & samenwerken? Of e-learning? Kom dan langs bij stand A3. Met onze kennis en expertise én producten helpen wij je graag verder.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.