Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Infolearn | 06-04-2017 | Article Rating | (0) reacties

NextLearning 2017 en wij zijn erbij!

NextLearning 2017 en wij zijn erbij!

18 april is het zover; het grootste e-learning event van Nederland, NextLearning, vindt plaats in de Brabanthallen met als thema ‘Agile’. Hoor en ervaar hoe het (nieuwe) leren in een organisatie anders kan. Door de diverse mogelijkheden en sessies kan je je eigen programma samenstellen. Hierdoor ga je met een boel inspiratie en bagage weer terug naar huis. NextLearning is het meest bekende event dat wordt bezocht door ruim 700 learning professionals.

Partner, eigen stand én spreker


Uiteraard is Infolearn hier (wederom) bij aanwezig! Als partner van het event zullen wij op het centrale middenplein een stand hebben met onder andere een demopresentatie van ons leer- en ontwikkelplatform en staan er consultants klaar om al je vragen rondom leren en ontwikkelen te beantwoorden. Hoe wij te herkennen zijn? De uilen die wij speciaal hebben laten maken zie je al vanaf de entree! Ook zijn wij spreker bij een Partnersessie om 11:00u en zijn we gastheer bij een Learning Table om 12:05u, beiden met het onderwerp ‘Leren op de werkplek’.


Partnersessie: Werkplekleren in de praktijk


Op welke wijze kunnen we werkplekleren inzichtelijk maken en integreren in een leermanagementsysteem? Dit is de vraag voor veel organisaties. In deze interactieve sessie die geleid wordt door Frank Klabbers (Algemeen Directeur Infolearn) zullen verschillende oplossingen aan de hand van praktijkvoorbeelden worden getoond en kun je dus volop inspiratie opdoen over ‘70’ en ‘20’ oplossingen. Met behulp van onder andere de feedback- en observatiemodule worden op eenvoudige wijze diverse vormen van zelfreflectie en feedback middels peerbeoordelingen opgezet, waarbij het zelfs mogelijk is om de handeling met video vast te leggen en de beoordeling samen te evalueren. Vanuit één leer- en ontwikkelplatform en een willekeurig device kan de organisatie het gehele leerproces en de competentieontwikkeling faciliteren en managen.


Learning Table: De omslag naar continu leren en presteren


Veel organisaties geven het leren vorm middels het 70-20-10 model of volgens het performance support principe waarbij de regie bij de medewerker ligt en teams steeds meer zelf verantwoordelijk zijn voor hun presteren. Tijdens deze Learning Table, onder leiding van Mareen van Londen (Senior Learning Consultant én Onderwijskundige Infolearn), worden praktische voorbeelden getoond op welke manier het leren op de werkplek geïmplementeerd is bij zowel profit als non-profit organisaties. Hierbij wordt getoond op welke manier een digitaal leer- en ontwikkelplatform het leren op de werkplek stimuleert, monitort en inzichtelijk maakt. Met als doel: samen van en met elkaar leren waarbij de werkplek centraal staat bij het continu leren!


Graag tot 18 april!


Heb je behoefte aan meer informatie over NextLearning of inhoudelijke vragen? Nieuwsgierig naar een (vrijblijvende) presentatie van de producten van Infolearn, zoals het Novio Concept? Neem gerust contact op met ons via het telefoonnummer 024 - 737 05 31 of via info@infolearn.nl of bezoek onze website http://www.novioconcept.nl Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 07-05-2022

Hoe de pandemie ons leren veranderde

De corona pandemie heeft een grote invloed op onze manier van leren. Helma van den Berg deelt haar mening.