Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 27-03-2017 | Article Rating | (0) reacties

Studytube: nieuw platform en groeikapitaal

Studytube: nieuw platform en groeikapitaal

De Nederlandse startup Studytube lanceert het Medewerker Ontwikkelingsplatform, bedoeld voor de ontwikkeling van medewerkers binnen organisaties. Het platform wil het HR-afdelingen makkelijker maken om de regie te voeren over het leren van hun werknemers. Om de plannen te verwezenlijken, heeft de startup €2 miljoen groeikapitaal opgehaald bij Vortex Capital en bij henQ, de investeerder die al eerder instapte.

Organisaties kunnen met Studytube hun eigen selectie maken uit een leeraanbod van 25.000 micro-, online, blended en klassikale trainingen. Met behulp van de auteurstool kunnen zij dit aanbod uitbreiden met bedrijfsspecifieke trainingen.

Studytube is opgericht in 2010, bedoeld als online studiecoach voor rechten- en economiestudenten. Inmiddels heeft Studytube meer dan 40 medewerkers en ruim 200.000 gebruikers. Er zijn al meer dan honderd organisaties bij Studytube aangesloten, waaronder de Hogeschool Utrecht, Manpower Group, BMC, Crédit Agricole en Zorg en Zekerheid.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.