Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van UP learning | 02-03-2017 | Article Rating | (0) reacties

Stemmen brengen online leermateriaal tot leven

Stemmen brengen online leermateriaal tot leven

Wat je hoort en ziet onthoud je beter. Daarom is het nog niet zo gek om je leermateriaal voor te laten lezen. Ingewikkelde lesstof of beeldmateriaal worden daarnaast een stuk begrijpelijker. Je zult zien dat leerresultaten verbeteren!

Leermateriaal en toetsen voor iedereen bereikbaar

Si deez wbetkest ngo geod lesebraa voro juo? Dan heb je waarschijnlijk weinig moeite met lezen. Mensen die wel moeite met lezen hebben, ook al staan de letters in de juiste volgorde, help je een handje door de tekst voor te laten lezen. Zo maak je je toets- of leermateriaal voor iedereen bereikbaar en verbeter je in één moeite de leesvaardigheden.

En zo brengen stemmen je online leermateriaal en toetsen tot leven

Online leermateriaal, zelfs SCORM-pakketten, kun je door de computer voor laten lezen. En dat geldt ook voor je website, je intranet of online toetsen. Ook vreemde talen zijn geen enkel probleem.

Luister hier hoe 'tekst-naar-spraak' werkt.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

21-09

Junior Account Manager

BeOne Development
20-09

Projectmanager

inBrain

Column

0 reacties
Van SkillsTown 21-09-2017

Leren niet leuk? Overweeg Corporate PE-punten

Het grootste probleem bij e-learning voor organisaties blijft helaas dikwijls onderbelicht. En dat probleem is dat velen leren niet leuk vinden. Toen we jaren geleden het concept van een corporate academy invoerden, trokken we de vergelijking dat zo’n groot aanbod aan e-learnings te vergelijken was met het plaatsen van een volledig ingerichte bibliotheek. Maar dat maakt ook een probleem duidelijk: iedereen voelt aan dat het zomaar plaatsen van een bibliotheek binnen een organisatie de mensen toch echt niet tot lezen zal brengen.