Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 24-01-2017 | Article Rating | (0) reacties

ThiemeMeulenhoff en Learnbeat werken samen

ThiemeMeulenhoff en Learnbeat werken samen

ThiemeMeulenhoff en Learnbeat doen een proef waarbij scholen de lesmethode Impact van ThiemeMeulenhoff gebruiken in de digitale leeromgeving Learnbeat. Het gaat daarbij om alle theorie en oefenstof voor het vak natuurkunde voor de onderbouw havo en vwo. ThiemeMeulenhoff is daarmee een van de eerste grote uitgevers die scholen in het voortgezet onderwijs de mogelijkheid bieden om lesmethodes te gebruiken in de door de school gekozen leeromgeving. De samenwerking wil voorzien in de groeiende behoefte van scholen aan oplossingen voor gepersonaliseerd leren.

ThiemeMeulenhoff ontwikkelt zich van educatieve uitgeverij tot een ontwerper van onderwijsleerprocessen. Learnbeat is een product van Dedact en wordt gebruikt op meer dan 150 scholen in het voortgezet onderwijs.

 


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.