Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 13-01-2017 | Article Rating | (0) reacties

e-Learning trends

e-Learning trends

Aan het begin van een nieuw jaar is het gebruikelijk dat er vooruit wordt gekeken. Wat is hot en wat not. Ter leering ende vermaeck

Op eLearningIndustry, de site van onze Amerikaanse collega's, de voorspellingen van columnist Asha Pandey. Zij levert een uitgebreid overzicht van wat er volgens haar in 2017 belangrijk is of wordt. Voor wie haar analyse nog niet was tegengekomen in onze rubriek Headlines, hier alsnog een verwijzing.

LMS-leverancier Docebo biedt een gratis rapport aan over eLearning Market Trends and Forecast 2017-2021. Het rapport is te downloaden na achterlaten van naw-gegevens.

Maar ook in Nederland wordt er nagedacht en in de glazenbol gekeken. Zie bijvoorbeeld de trends van Hedwig Schlötjes-Belle.

Meer voorbeelden en suggesties zijn welkom. Dat kan door onderaan dit bericht een reactie te plaatsen. Of door een mail te sturen naar de redactie.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Geen artikelen gevonden

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.