Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 04-01-2017 | Article Rating | (0) reacties

HorecaHero: nieuwe aanbieder van e-learning

HorecaHero: nieuwe aanbieder van e-learning

De start-up HorecaHero komt met online trainingen voor medewerkers in de bediening. Voor 50 euro per jaar per medewerker geeft HorecaHero deelnemende ondernemers toegang tot alle online trainingen, de eindtoetsen en inzicht in de voortgang van de medewerkers. ‘Toegankelijk en betaalbaar’ zegt Jochem Verheul, oprichter van HorecaHero.

HorecaHero biedt voorlopig de volgende modules en toetsen aan: Sterke dranken, Bierkennis, Wijnkennis, Bediening en Gastvrijheid. Het is de bedoeling om het pakket elke twee maanden aan te vullen.

Verheul: ‘Leidinggevenden in horecazaken zijn druk en daardoor schiet het scholen van nieuw personeel er vaak bij in. Met HorecaHero hebben wij een betaalbare bibliotheek gecreëerd van online trainingen voor horecamedewerkers uit het lage- en middensegment. Ondernemers kunnen zo in de kennis van hun medewerkers investeren en werken aan hun talenten en ontwikkeling. Het is immers zonde dat ondernemers investeren in hét beste koffiezetapparaat of dé mooiste bar, terwijl de mensen die bepalen of een gast wel of niet terugkomt worden vergeten.’

HorecaHero is niet de enige die zich op deze markt begeeft. Zo biedt brouwer AB Inbev de Bier Master aan, een gratis, online biertraining.

Bron: Misset Horeca


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.