Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van tts | 20-01-2017 | Article Rating | (0) reacties

tts wint 2 felbegeerde awards van Brandon Hall

tts wint 2 felbegeerde awards van Brandon Hall

tts is blij te kunnen melden dat het twee felbegeerde Brandon Hall Awards heeft gewonnen met tt performance suite, in de categorieën Performance Support technologie (goud) en in Content Authoring technologie (zilver). Alle winnaars zijn te vinden op de website van Brandon Hall.

 

tt performance suite biedt zowel e-learning ontwikkeling als performance support in één software suite. Daarmee wordt optimaal hergebruik van content ondersteund. Bestaande content of met tt performance suite gemaakte content kan context gevoelig worden ontsloten in de praktijk en ondersteunt daarmee ook het leren in de praktijk zoals bedoeld in het 70:20:10 model van Charles Jennings. Meer informatie over tt performance suite treft u aan op de website van tts.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.