Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-01-2017 | Article Rating | (0) reacties

Stimulering open en online onderwijs populair

Stimulering open en online onderwijs populair

De stimuleringsregeling voor open en online onderwijs van SURFnet en het ministerie van OCW is onverminderd populair. In de derde ronde werden 55 aanvragen ingediend, ruim twee keer meer dan de vorige aanvraagronde. Uit het wo komen 35 aanvragen, 20 uit het hbo. In totaal hebben 26 verschillende instellingen een beroep gedaan op de regeling. 7 aanvragen zijn ingediend door een samenwerkingsverband waarbij meerdere instellingen betrokken zijn.

De beoordelingscommissie onder verantwoordelijkheid van de Wetenschappelijk Technische Raad van SURF maakt een voorselectie. Begin februari 2017 krijgen de 20 best beoordeelde aanvragen de gelegenheid hun voorstel toe te lichten. Er is een budget beschikbaar van 700.000 euro. Uiterlijk 1 mei 2017 neemt de minister van OCW een besluit over de financiering op basis van de voordracht van de beoordelingscommissie.

Bron: ScienceGuide


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Vacatures in de markt

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.