Van e-Learning.nl | 25-08-2023 | (0) reacties

Webinar woensdag 1 april > Hoe zet je je F2F training om naar afstandsleren?

In dit gratis en onafhankelijk webinar gaan we kijken op welke manier je het beste een hele trainingsdag kunt omzetten naar een leerproces op afstand waarbij je een krachtige blend maakt van offline en online leren. Welke ontwerpbeslissingen kun je nemen, welke didactische werkvormen zet je in en welke tools zijn handig? Marcel de Leeuwe heeft vorige week een dag herontworpen en verzorgd en deelt graag zijn ervaringen en leerpunten.

Niet alleen delen Jeroen Krouwels en Marcel de Leeuwe hun tips maar ook gaan we tijdens het webinar in virtuele groepjes uiteen om zelf mee te denken over oplossingen (break-out rooms). We gaan nu weer een stap verder dan het webinar van vorige week.

Het bericht Webinar woensdag 1 april > Hoe zet je je F2F training om naar afstandsleren? verscheen eerst op e-Learning beats Corona.


Lees het hele artikel


Columns

09-10

Retentie en AI

Let’s Learn!
16-12

e-Learning na de pandemie

de Redactie

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.