Van e-Learning.nl | 25-08-2023 | (0) reacties

Webinar 6 april > Van F2F naar online: Toetsen (15.00 – 16.00 uur)

In dit onafhankelijk en gratis webinar nodigt e-Learning beats Corona twee experts uit op het gebied van online toetsen. Want op welke manier kun je nu op een goede manier toetsen op afstand? En wat kun je dan precies toetsen? Kun je bijvoorbeeld ook vaardigheden op afstand toetsen?

 

Wessel Peeters, onderwijskundige aan de HAN Pabo en oprichter van vernieuwenderwijs.nl deelt zijn inzichten en laat ons zien dat je prima op een online manier toetsen kunt afnemen. Hij geeft aan waar je op kunt letten en hoe je ervoor kunt zorgen dat je online toetsen valide, betrouwbaar en transparant zijn. Wil je je voorbereiden kun je zijn blogpost hierover lezen.

 

Peter van der Reijden, CCO van Faculty of Skills, heeft veel expertise over het online leren en toetsen van vaardigheden. Hij laat zien wat je kunt doen met het aanleren, inoefenen en toetsen van met name communicatieve vaardigheden op een online manier. Hoe kun je trainen en toetsen als het gaat over persoonlijke effectiviteit, samenwerken/leidinggeven, klantcontact en sales, etc.?

Het bericht Webinar 6 april > Van F2F naar online: Toetsen (15.00 – 16.00 uur) verscheen eerst op e-Learning beats Corona.


Lees het hele artikel


Columns

09-10

Retentie en AI

Let’s Learn!
16-12

e-Learning na de pandemie

de Redactie

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.