Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 21-10-2023 | Article Rating | (0) reacties

ChatGPT: vloek en/of zegen voor onderwijs en L&D (mijn bijdrage aan de Online Educa 2023) #oeb23

Over zo’n vijf weken vindt de Online Educa in Berlijn plaats. Op vrijdag 24 november 2023 werk ik om 12 uur mee aan een sessie met als titel AI Tools for Reducing Teaching Workload and Enhancing Learning Outcomes.

AI Tools for Reducing Teaching Workload and Enhancing Learning OutcomesArtificiële intelligentie staat al jaren op de agenda van de OEB. Dat gold tot nu toe echter niet voor generatieve AI. Verleden jaar is de naam ‘ChatGPT’ niet één keer gevallen. De reden is dat ChatGPT pas enkele dagen na editie 2022 van de OEB publiek beschikbaar kwam, hetgeen leidde tot enorm veel aandacht (tot op de dag van vandaag).

Tijdens de komende editie van de OEB gaan heel veel sessies over (generatieve) AI. Ik neem deel aan een panelsessie over dit onderwerp. Ik zal ingaan op kansen en uitdagingen van toepassingen zoals ChatGPT voor onderwijs en leren en ontwikkeling, waaronder het verminderen van werkdruk maar ook het vereisen van specifieke digitale vaardigheden.

Lees de volledige beschrijving van de sessie.

Meer informatie en aanmelden?

The post ChatGPT: vloek en/of zegen voor onderwijs en L&D (mijn bijdrage aan de Online Educa 2023) #oeb23 first appeared on WilfredRubens.com over leren en ICT.
Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: