Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


11-2-2020 - 11-2-2020 | Article Rating | (0) reacties

Get in the FLOW: Create great lessons!

Lokatie: Strijp-S Eindhoven
Registreren: https://www.uni-learning.com/nl/get-in-the-flow/
Contact: Niels Cornel

Bij UNI-Learning geloven wij in de kracht en mogelijkheden van online leren; al meer dan 25 jaar! Het is ons doel jullie te helpen jullie mensen en daarmee de organisatie te laten groeien. Door jullie in staat te stellen de medewerkers die kennis en vaardigheden aan te reiken die ze nodig hebben om de beste te zijn in hun vak. Op een manier die goed voelt en bij de organisatie past. Met een succesvol resultaat.

Onze jarenlange ervaring met online didactiek is verwerkt in FLOWSPARKS. Dat maakt FLOWSPARKS een krachtige online tool, die relatief eenvoudig is om mee te werken. Maar succesvol online leren gaat verder dan e-Learning ontwikkelen alleen. Wij ondersteunen jullie graag bij alle stappen die horen bij de ontwikkeling en implementatie van online programma’s. Van het bepalen van leerdoelen tot het succesvol uitrollen van een volledig programma. Zo maken we online leren samen succesvol!

 

Get in the FLOW

Ook dit jaar organiseren we meerdere FLOWSPARKS Get in the FLOW-dagen. Deze dagen zijn voor iedereen die al met FLOWSPARKS werkt, maar ook voor iedereen die FLOWSPARKS wil ontdekken. Een dag om je te laten inspireren door de (nieuwe) mogelijkheden van FLOWSPARKS. En te zien hoe deze in de praktijk al worden gebruikt.

Ben je nieuw in de wereld van online leren, of juist een doorgewinterde e-Learning veteraan? Wil je inspiratie op doen, of wil je nieuwe dingen leren? Dan is Get in the FLOW iets voor jou.

Fans aan het woord

Trouwe gebruikers van FLOWSPARKS laten tijdens Get in the FLOW zien hoe zij zelf online modules en programma’s ontwikkelen met FLOWSPARKS. Voor hun medewerkers, én hun eigen klanten. Tijdens deze editie komen onder verschillende sprekers aan het woord:

  • Evelien Wagemakers en Suzan Baltussen van MHFA Nederland
  • Kristy van Lieshout van Nederlandse Ski Vereniging
  • Matthijs van Vliet van Agile Cockpit

Zij laten onder andere zien hoe zij de verschillende functionaliteiten van FLOWSPARKS inzetten om inspirerende en uitdagende e-Learning content te creëren voor hun gebruikers.

Weten hoe je zelf direct aan de slag kunt met FLOWSPARKS? Ontvang praktische tips en tricks en leer meer over de (nieuwste) formats en templates.

Praktische info om in je agenda te noteren:

  • dinsdag 11 februari 2020
  • Strijp-S te Eindhoven
  • inloop vanaf 12.00 uur met lunch
  • 13.00 uur starten we met het programma
  • om 16.30 uur sluiten we af met een borrel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: