Agenda

Een overzicht van aanstaande evenementen in het e-learning vakgebied.


2-11-2017 - 2-11-2017 | Article Rating | (0) reacties

Competenties in Moodle

Lokatie: Sportlaan 3d, Maasdam
Registreren: https://www.moodlefacts.nl/Evenementen/workshop-competenties-in-moodle-2-november-2017/
Contact: Cindy Dubbeldam

In Moodle 3.1 is er een flinke doorontwikkeling én uitbreiding geweest op competenties en leerplannen. Maar wat is het en welke doelen kun je in jouw organisatie hiermee nastreven?

Een competentie is de omschrijving van (een) (gespecialiseerde) kennis, vaardigheid of persoonskarakteristiek waardoor de effectieve medewerker zich onderscheidt van een minder of niet effectieve medewerker.

– Margriet Guiver-Freeman

Met het framwork van Competency Based Education kun je elke leeractiviteit van deelnemers beoordelen met behulp van competenties. Als hogeschool of organisatie ben je dan in staat om je competentiegerichte opleidingen volledig in Moodle te organiseren. De kern bevindt zich in de taxonomie van je competentie. Ofwel: hoe ziet een competentie er uit? Bijvoorbeeld bestaat in de onderstaande definitie een competentie uit ‘vaardigheden’, ‘kennis’ en ‘attituden’ binnen een gespecificeerde ‘context van het werk’.

In deze workshop gaan we aan de slag aan de hand van een praktijkcasus:

  • richten we een raamwerk van competenties in
  • maken we leerplannen en leerplan-templates
  • koppelen we leeractiviteiten aan de competenties
  • ervaren we als deelnemer en trainer hoe je kan werken met het raamwerk voor leerplannen en competenties

In de workshop werk je met een competentieraamwerk en leerplannen die passen bij de casus. Je kan ook werken met jouw competentieraamwerk wanneer jouw opleiding of organisatie deze al heeft en gebruikt.

Trainer: Virgil Ashruf

 

De training start om 10:00 uur en tijdens de training is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen. De groepsgrootte is maximaal acht personen. De kosten zijn € 450,- excl BTW. Voor meer informatie over deze training kunt u contact opnemen met Avetica.


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website