Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 31-08-2007 | Article Rating | (0) reacties

Masteropleiding E-Learning, Multimedia and Consultancy

Steeds meer bedrijven, scholen, overheden en andere instellingen maken gebruik van e-learning en multimediastrategieën voor communicatie, voorlichting, scholing, training en werving. Om in die behoefte te voorzien wordt jaarlijks wereldwijd een groot aantal studenten opgeleid. Bijvoorbeeld in Nijmegen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

(HAN), waar eind september 2007 voor de zevende keer de Master E-Learning, Multimedia and Consultancy van start ging.


Die Master-opleiding is opgezet in een internationale samenwerking van hogescholen en universiteiten. In Nederland wordt de opleiding vertegenwoordigd door de HAN, waarbij wordt samengewerkt met de Sheffield Hallam University (Groot-Brittannië) en een samenwerking met de Informatica Communicatie Academie ICA in Arnhem in ontwikkeling is. Door het volgen van Master-opleiding kan een internationale MSc-titel worden behaald, verstrekt door Sheffield Hallam University. 


Steef Woldinga: "Wat de reden is voor de populariteit? Studenten worden uitgedaagd telkens de link te leggen van theorie naar praktijk en omgekeerd. Dat is erg belangrijk. Daarnaast krijgen ze ondersteuning bij de onderbouwing en het realiseren van projecten op de eigen werkplek, dus ze kunnen direct meerwaarde bieden aan innovaties binnen een bedrijf of instelling".


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.