Nieuws

Een overzicht van nieuwsbericht van onze redactie en aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 06-06-2006 | Article Rating | (0) reacties

UMTS: voorlopig geen UMTS in Breda

Breda: Geen extra UMTS masten, Algemeen Dagblad
woensdag, 31 mei 2006 - Dossier: Politiek

BREDA - De gemeente Breda zal voorlopig geen medewerking verlenen aan de uitbreiding van het UMTS-netwerk voor mobiele telefonie. Het college van burgemeester en wethouders zei woensdag eerst de uitslag afwachten van een Europees onderzoek naar de gevolgen van straling door UMTS-masten.

Dat wordt halverwege dit jaar verwacht. Volgens Breda betekent dit dat de gemeente geen vrijstelling zal geven voor nieuwe bouwaanvragen en voor aanvragen die al in behandeling zijn. In een brief aan minister Brinkhorst en Economische Zaken heeft de gemeente aandacht voor deze problematiek gevraagd.

Onder de bevolking heerst grote onrust over mogelijke negatieve gezondheidseffecten van UMTS-masten, stelt de gemeente. Zij wil daarom ook dat de minister er bij providers op aandringt voorlopig geen kleinere, vergunningsvrije UMTS-masten in deze regio te plaatsen. Voor masten die minder dan vijf meter hoog zijn, hoeft geen vergunning aangevraagd te worden.


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in:

Meest gelezen nieuws

Achtergronden aanbieders

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.