Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 02-03-2017 | Article Rating | (0) reacties

Update Moodle360

In december 2016 hebben we geschreven over een grote update van Moodle360, onze 360 graden feedback tool in Moodle. Naar aanleiding hiervan zijn er enkele wensen binnengekomen die we weer verwerkt hebben in een nieuwe versie. Deze update is nu beschikbaar voor onze klanten.

De nieuwe functies in Moodle360 zijn:

  1. Respondenten toevoegen nadat de 360-gradenvragenlijst is uitgezet. Erg handig als je toch nog iemand bent vergeten uit te nodigen als respondent.
  2. Deelnemers kunnen vóór het versturen van de uitnodigingen de 360-gradenvragenlijst zelf inzien zodat ze weten over welke onderwerpen feedback wordt gevraagd.
  3. Een 360-gradenvragenlijst die je ontwikkelt, kan je nu ook aan meerdere cursussen koppelen (ipv aan 1 cursus). Hiermee heb je meer vrijheid in de beschikbaarheid in welke cursussen welke 360-gradenvragenlijsten gebruikt worden.
  4. Op de 360-gradenvragenlijst die de respondenten te zien krijgen, kan nu het eigen logo van de organisatie toegevoegd worden.

Daarnaast hebben we kleine verbeteringen doorgevoerd in de taalbestanden en functionaliteit.

Benieuwd hoe Moodle360 werkt als deelnemer? Probeer dan onze demo maar uit en bekijk de uitslag in de rapportage. En bekijk onze infographic over Moodle360.


© Avetica, Arnout Vree for Moodlefacts.nl, Mar 2017. | Permalink
Post tags: ,

Moodlefacts is een initiatief van Avetica, dé Moodle expert van Nederland en België.
Het bericht Update Moodle360 verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)