Adverteren

Adverteren op www.e-learning.nl

e-Learning.nl is het podium waarop e-learning aanbieders hun producten en diensten kunnen presenteren aan opleidingsprofessionals met budgetverantwoordelijkheid uit het bedrijfsleven en het regulier onderwijs.

Wij bieden de volgende mogelijkheden voor het profileren van uw organisatie:


e-Learning.nl Additioneel Advertorial in nieuwsbrief

€ 150,00

e-Learning.nl kent de volgende mogelijkheden voor het plaatsen van een advertorial:

1. binnen de rubriek Nieuws. De advertorial blijft een week(*) bovenaan de kolom Nieuws staan en blijft daarmee gedurende die week prominent zichtbaar. Na die week blijft de advertorial nazoekbaar in de categorie nieuws.

2. binnen de rubriek Uitgelicht. Dit is de meest prominente plek op de homepage van de site. De advertorial blijft een week(*) bovenaan de homepage staan. Na die week blijft de advertorial nazoekbaar in de categorie nieuws.

Met dit product wordt uw advertorial niet alleen in de rubriek, maar ook in de nieuwsbrief getoond.U kunt u bestelling direct afrekenen met iDEAL. Vervolgens:


Corporate Profile

Binnen 24 uur krijgt u toegang tot e-Learning.nl voor het plaatsen of aanpassen van uw Corporate Profile. 


Banners
Banners kunt u via e-mail aanleveren en deze worden binnen 24 uur geplaatst (vanaf gewenste startdatum). Uw krijgt hier bericht over.


Verlengingen (profielen en banners) worden binnen 24 uur doorgevoerd. Eén maand voor afloop van de periode krijgt u via mail een herinnering voor verlenging.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar adverteren@e-learning.nl