Nieuws van aanbieders

Hieronder treft u een overzicht van alle nieuwsberichten van onze marktspelers die zijn verschenen op e-Learning.nl.


Van Avetica | 11-06-2024 | Article Rating | (0) reacties

Early bird Global MoodleMoot Mérida – Mexico

Avetica, Moodle Premium Partner

Van 22 tot en met 24 oktober 2024 vindt de vijfde Global MoodleMoot plaats in Mérida, Mexico. De Early Bird registratie loopt tot 16 juli aanstaande. Tot die tijd ontvang je 20% korting op de prijs voor de conferentie. Had je al plannen, registreer dan voor die datum.

Thema

‘Unlocking Human Potential’ is het thema van dit jaar. Moodle HQ schrijft “We praten niet alleen over onderwijs; we herdefiniëren het. Onderwijs is de hoeksteen van persoonlijke ontwikkeling en de welvaart van samenlevingen. Het is een levendige, zich steeds ontwikkelende reis die niet alleen binnen de muren van traditionele instellingen plaatsvindt. Vandaag de dag begrijpen we de bredere reikwijdte van leren – het is zelfsturend, het is overal en het is voor iedereen.

In verschillende streams kun je je kennis over Moodle verdiepen en ervaringen uitwisselen met Moodle gebruikers vanuit de hele wereld. Er zijn workshops voor verschillende doelgroepen zoals het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en non-profit organisaties. Ook zullen er workshops zijn voor sitebeheerders van Moodle. Ontwikkelaars komen bij elkaar om in ‘code-taal’ met elkaar te praten over Moodle.

Moodle Jams

Tijdens de Moot zijn er ook verschillende ‘Moodle Jams‘. Jams zijn wat langere workshops waarbij je met elkaar aan de slag gaat rondom een thema. Dit jaar zijn er de ‘Developers Dev’, ‘Learning Designer’ en ‘UX’ Jam. Voor deze Jams moet je je na je registratie apart aanmelden.

Moodle HQ

Op de Global MoodleMoot zullen ook veel mensen aanwezig zijn Moodle HQ. Het is ook de kans om kennis te maken met Scott Anderberg, de nieuwe CEO van Moodle.

Locatie

De Global MoodleMoot wordt gehouden in het ‘Centro Internacional de Congresos Yucatán‘. Een professioneel conferentiecentrum in het centrum van Mérida.

Early Bird

Met de Early Bird korting betaal je nu $ 796 voor 3 dagen. Voor die prijs krijg je toegang tot alle sessies en workshops. Ook zijn lunch, koffie, thee en overige dranken inclusief. Op de woensdagavond heb je toegang tot de ‘Moodle Party‘ die je ook niet mag missen. Verder ga je naar huis met een uniek MoodleMoot Global 2024 shirt. Na 16 juli betaal je $ 995 voor al dit moois.

Ga jij mee?

Ook dit jaar nemen we vanuit Avetica met een aantal collegae deel aan de Global MoodleMoot. Voor Moodle Partners begint de Moot een dag eerder om met alle Partners wereldwijd in gesprek te gaan met mensen van Moodle HQ. Mocht je niet gaan maar wel iets hebben wat je voor willen leggen aan Moodle, dan kun je dat ons laten weten en nemen wij het mee. Vanzelfsprekend zullen wij in blogs verslag doen deze Moot.

Bekijk onderstaande video om te horen wat deelnemers waarderen aan hun deelname aan de Global MoodleMoot.


Het bericht Early bird Global MoodleMoot Mérida – Mexico is eerst gepubliceerd op Avetica.

Avetica helpt jou met Moodle, het meest gebruikte leer­management­systeem ter wereld, zodat jouw deelnemers effectief leren in een aantrekkelijke leer­omgeving.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?