Nieuws van aanbieders

Hieronder treft u een overzicht van alle nieuwsberichten van onze marktspelers die zijn verschenen op e-Learning.nl.


Van Avetica | 09-01-2024 | Article Rating | (0) reacties

MoodleMoot over drie weken. Heb jij je al ingeschreven?

Avetica, Moodle Premium Partner

Over drie weken is het zover. Op woensdag 31 januari 2024 organiseert Avetica in Dordrecht de Moodlemoot Nederland & Vlaanderen. Het programma is bekend en meer dan 100 deelnemers hebben zich al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar. Ben jij er ook bij?

Moodlemoot - Nederland Vlaanderen 2024

Om 9.30 uur opent dagvoorzitter Nienke Verhoeven de 16e Nederlandstalige Moodlemoot. Zij zal Serge de Beer introduceren die ons als keynote spreker meeneemt in de wereld van de AI en leerprocessen.

Na de keynote worden er verschillende sessies verzorgd door Moodlelaars uit Nederland en België, verdeeld over vijf thematische tracks:

  1. Moodle in de praktijk
  2. Moodle Techies
  3. Moodle innovatie
  4. Moodle didactiek
  5. Commercie

Om 12.30 uur is er tijdens de lunch voldoende tijd om elkaar te ontmoeten. Vanaf 13.30 uur staan er weer diverse sessies op het programma die we gezamenlijk om 15.30 uur afsluiten met een interactief plenair gedeelte. Om 16.30 uur wordt de Moodlemoot 2024 afgesloten met een hapje en een drankje.

De kosten per deelnemer zijn € 219,- inclusief lunch en exclusief btw.

MoodleMoot 2023

Het bericht MoodleMoot over drie weken. Heb jij je al ingeschreven? is eerst gepubliceerd op Avetica.

Avetica helpt jou met Moodle, het meest gebruikte leer­management­systeem ter wereld, zodat jouw deelnemers effectief leren in een aantrekkelijke leer­omgeving.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?