Nieuws van aanbieders

Hieronder treft u een overzicht van alle nieuwsberichten van onze marktspelers die zijn verschenen op e-Learning.nl.


Van Avetica | 29-09-2023 | Article Rating | (0) reacties

Reserveer in je agenda: MoodleMoot Nederland & Vlaanderen op 31 januari 2024

Avetica, Moodle Premium Partner

Moodlelaars opgelet

Werk jij geregeld met Moodle als docent, opleider, functioneel beheerder of ontwikkelaar? Dan is de Nederlandstalige MoodleMoot echt iets voor jou. Reserveer dus in je agenda:

woensdag 31 januari 2024 in Dordrecht

Heb je ideeën voor deze MoodleMoot? Deel ze met ons zodat we een goed en divers programma kunnen samenstellen.

Wat is een MoodleMoot?

De Moodlemoot is een event waarin Moodlelaars kennis uitwisselen over Moodle, inspiratie opdoen en de laatste nieuwtjes krijgen over het grootste open source LMS ter wereld. Echt een event voor en door Moodlelaars.

De presentaties en sessies kenmerken zich door een mooie mix van didactiek, techniek en functionaliteit. Op de MoodleMoot van februari 2023 waren er 200 deelnemers aanwezig. Bekijk (nogmaals) de sfeerimpressies en reacties van deze Moot.

Nederlandstalige Moodle Community

Sinds de eerste MoodleMoot in 2005 is de Nederlandstalige Moodle community gegroeid zowel online als tijdens de diverse Moots die georganiseerd werden. De MoodleMoot op 31 januari 2024 wordt georganiseerd door Avetica, de enige Moodle Premium Partner van Nederland en Vlaanderen. De opzet blijft hetzelfde: enthousiaste Moodlelaars uit Nederland en België delen hun Moodle kennis in een presentatie of workshop. Er is volop tijd en ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Ook zullen diverse sponsors workshops verzorgen.

Iets te delen?

Nu de datum en locatie bekend zijn gaan wij verder met de organisatie. Wij nodigen iedereen uit om een bijdrage te leveren aan deze MoodleMoot! Stuur ons je ideeën via het formulier hieronder, ook als je zelf een presentatie of workshop wil verzorgen.


Het bericht Reserveer in je agenda: MoodleMoot Nederland & Vlaanderen op 31 januari 2024 is eerst gepubliceerd op Avetica.

Avetica helpt jou met Moodle, het meest gebruikte leer­management­systeem ter wereld, zodat jouw deelnemers effectief leren in een aantrekkelijke leer­omgeving.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?