Nieuws van aanbieders

Hieronder treft u een overzicht van alle nieuwsberichten van onze marktspelers die zijn verschenen op e-Learning.nl.


Van Avetica | 08-05-2023 | Article Rating | (0) reacties

Global MoodleMoot Barcelona september 2023

Avetica, Moodle Premium Partner

Updates Global MoodleMoot 2023

Al eerder publiceerden we hier een ‘Save the date‘ voor de Global MoodleMoot in september 2023. Je kunt nu ook je interesse opgeven bij Moodle zodat je tijdig geïnformeerd wordt over de inschrijving, het programma en de sprekers. Ga naar de site van Moodle en laat je gegevens achter.

Kennis delen

De Global MoodleMoot is een event waar jaarlijks honderden Moodle gebruikers bij elkaar komen en kennis delen over dit geweldige leermanagementsysteem. Het mag met recht een ‘global’ event genoemd worden. Vorig jaar waren er 800+ gebruikers aanwezig uit 60 verschillende landen.

Moodle Partner dag

Avetica is ook dit jaar weer aanwezig als Moodle Premium Partner. Voor ons als partner start de Moot één dag eerder. Op die dag worden wij bijgepraat door Moodle over allerlei ontwikkelingen en is er tijd om zaken voor te leggen aan de mensen van het Moodle hoofdkantoor. Heb je dus iets wat je ons wilt meegeven dan kun je dat laten weten via je vaste Avetica contactpersoon.

Als Avetica hebben wij vorig jaar de samenwerking gezocht met twee internationale partners en wisselen nu regelmatig zaken uit waar onze klanten weer van profiteren.

Details #MootGlobal23

De Global MoodleMoot 2023 vindt wederom plaats in Barcelona van 19 t/m 21 september. Er gaan geruchten dat de Moot in 2024 op een ander continent gaat plaatsvinden dus pak je kans om er nog een keer bij te zijn in Barcelona.

Wat kan ik verwachten?

Wil je een idee krijgen wat je kunt verwachten op een Global MoodleMoot, lees dan onze serie artikelen over de editie van 2022.

Inschrijving

Schrijf je in op de site van Moodle of volg onze berichten over de inschrijving voor #MootGlobal23


Het bericht Global MoodleMoot Barcelona september 2023 is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Moodle Premium Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, implementatie, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?