Nieuws van aanbieders

Hieronder treft u een overzicht van alle nieuwsberichten van onze marktspelers die zijn verschenen op e-Learning.nl.


Van Avetica | 23-01-2023 | Article Rating | (0) reacties

Save the date: MoodleMoot Global 2023 van 19-21 september

Avetica, Moodle Premium Partner

MoodleMoot voor de hele wereld

In 2019 organiseerde Moodle voor het eerst een MoodleMoot Global. Met twee online varianten in 2020 en 2021 was er vorig jaar weer een fysieke Moot. Het doel is om dit een jaarlijks terugkerend event te laten zijn in Barcelona. Het is altijd leuk en interessant om met zoveel Moodlelaars bij elkaar te zijn van elkaar te leren. In 2022 waren ruim 800 deelnemers aanwezig! Avetica was er beide keren bij en over zowel MootGlobal2019 als MootGlobal2022 hebben wij onze ervaringen gedeeld.

19-21 september Barcelona

Wil je er de komende MoodleMoot Global (weer) bij zijn? Reserveer dan de volgende data in je agenda: 19-21 september 2023. De locatie is wederom Hotel Barcelo Sants in Barcelona. Op maandag 18 september is er de DevJam speciaal voor Moodle ontwikkelaars en techneuten. Op hetzelfde moment is er een bijeenkomst voor alle Moodle Partners. De partnerdag was vorig jaar erg leuk en nuttig. We spreken elkaar elke maand virtueel maar het is altijd fijn en nuttig om elkaar in het echt te zien en te spreken. De daadwerkelijke Moot is dan van dinsdag 19 t.m. donderdag 21 september.

Nederlandse community

Vorig jaar hebben wij het initiatief genomen om een aparte meeting te houden met alle Nederlandstalige deelnemers samen met een aantal mensen van Moodle HQ. Het was zoeken naar een goed moment maar dat is gelukt, zie ook ons verslag. De mensen van Moodle hebben dit ook erg gewaardeerd en hebben ons gevraagd dit ook de komende keer te organiseren.

Global Moodlemoot 2022 - Dutch speaking community
Nederlandstalige deelnemers samen met medewerkers van Moodle HQ


Het bericht Save the date: MoodleMoot Global 2023 van 19-21 september is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Moodle Premium Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, implementatie, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?