Nieuws van aanbieders

Hieronder treft u een overzicht van alle nieuwsberichten van onze marktspelers die zijn verschenen op e-Learning.nl.


Van Avetica | 15-11-2022 | Article Rating | (0) reacties

Wilfred Rubens is keynote spreker Moodlemoot 2023

Avetica, Premium Moodle Partner

Keynote spreker Moodlemoot 2023

Wij zijn hard bezig met het samenstellen van het programma van de komende Moodlemoot op 14 februari 2023 in Dordrecht. We zijn blij dat we nu al Wilfred Rubens als keynote spreker kunnen aankondigen.

Over Wilfred

Wilfred Rubens

Wie de wereld van ICT en online leren volgt kent vast en zeker de blog te-learning.nl van Wilfred Rubens. Hij is mateloos gedreven in de ontwikkeling van professionals en organisaties. Vanaf het moment dat Wilfred in aanraking kwam met internettechnologie en de potentie zag voor het leren en ontwikkelen, werd dit zijn vakgebied.

Wilfred spreekt over het liefst over “technology enhanced learning”, oftewel TE-learning. Internettechnologie is een ‘enabler’ en katalysator om het leren en ontwikkelen meer effectief, efficiënt en aantrekkelijk te maken. Hij houdt zich als zelfstandig en onafhankelijk adviseur, projectleider, blogger en docent bezig met het versterken van leren en ontwikkelen met behulp van ICT. Hoewel Wilfred zijn favoriete programma’s heeft, is en blijft hij onafhankelijk. De vragen van individuen en organisaties moeten centraal staan, en niet een bepaald product.

Thema van keynote

Vanuit de jarenlange ervaring met het implementeren van leermanagementsystemen in organisaties zal Wilfred zijn kennis en ervaring delen met ons. Het thema van de keynote is:

LMS implementeren: overschat en onderschat

Wilfred stelt: “Bij de implementatie van een LMS komt veel kijken. Toch merk ik dat organisaties een aantal aspecten op korte termijn wat betreft problematiek overschatten, en andere aspecten op langere termijn onderschatten.”

Save the date 14 februari 2023

Reserveer dinsdag 14 februari 2023 in je agenda voor hét Moodle event van het jaar. Zoals gebruikelijk wordt gevraagd aan de Nederlandstalige community om een bijdrage te leveren aan deze MoodleMoot. Heb je een goed idee voor een presentatie of workshop, vul dan het formulier ‘Ideeën Moodlemoot 2023’ in.
Binnenkort start de inschrijving van de Moodlemoot. Wees er op tijd bij om gebruik te maken van de ‘vroege vogel’-korting.


Het bericht Wilfred Rubens is keynote spreker Moodlemoot 2023 is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, implementatie, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?