Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


Infolearn

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Infolearn
Berg en Dalseweg 123
6522 BE Nijmegen
☎ 024-3602036
@ info@infolearn.nl
💻 http://www.infolearn.nl
Infolearn gelooft dat mensen die zich continu blijven ontwikkelen zekerder zijn over zichzelf, hun handelen, gelukkiger zijn en beter presteren in hun werk. De innovatieve leer- en ontwikkeloplossing van Infolearn geeft hét antwoord hierop en speelt in op zowel de praktische als strategische uitdagingen binnen het domein leren en ontwikkelen.

Met een enthousiast team van 35 ervaren consultants, onderwijskundigen, relatiemanagers, ontwikkelaars en vormgevers hebben wij dé experts in huis waarmee we op efficiënte wijze onze oplossing implementeren.

Door de modulaire opbouw van de software bieden we een geïntegreerde totaaloplossing aan die veel verder gaat dan het gemiddelde Leermanagementsysteem (LMS). Verschillende functionaliteiten, zoals Performance Support en Strategische personeelsplanning, kunnen eenvoudig worden toegevoegd waarmee de persoonlijke ontwikkeling, ruimte voor talent en doorgroei, maar ook teamontwikkeling inzichtelijk wordt én gestimuleerd kan worden. Mede daarom sluit onze oplossing naadloos aan op de leer- en ontwikkelambities, maar ook het compliance management van organisaties in een groot aantal sectoren, zoals:

  • Detailhandel
  • (Semi-)Overheid
  • Industrie
  • Logistiek
  • Zorg

Binnen deze sectoren kozen ruim 150 organisaties voor Infolearn omdat zij, naast een toekomstgerichte oplossing, op zoek waren naar een veelzijdige partner in leren en ontwikkelen waarmee een duurzame samenwerking, groei en doorontwikkeling zeker wordt gesteld. Dat deze formule succesvol is blijkt uit onze positieve samenwerking met organisaties zoals UMC Utrecht, Teijin Aramid, ProRail, Detailresult Groep en diverse zorginstellingen en gemeenten in Nederland en België.

http://www.infolearn.nl

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente columns

Geen columns gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

U kunt vandaag nog een case toevoegen!

Meest gelezen columns

U kunt vandaag nog een column toevoegen!