Aanbieders

Een overzicht van alle aangesloten leveranciers en adviseurs vindt u hier.


Bureau Beerens

Producten en diensten:
Maatwerk content / leermateriaal:
Standaard content / leermateriaal:
Tools / systemen voor:
Consultancy / advies:


Activiteiten:
Markten waarin actief:
Lidmaatschap (beroeps)verenigingen:
Certificering / accreditatie:
Contactgegevens:
Bureau Beerens
Molenzijweg 1
5866 BS Swolgen
☎ 0478-561302 / 06-28473458
@ info@bureau-beerens.nl
💻 http://www.bureau-beerens.nl
Een ander verhaal

 

Bureau Beerens is de eigenwijze e-learningaanbieder die een ander verhaal vertelt. In dat verhaal vertellen we niet dat leren centraal staat en dat we didactische principes hanteren. Ook vertellen we niet dat e-learning leuk, effectief en inspirerend moet zijn. Niet omdat we het daar niet mee eens zijn, maar wel omdat het open deuren zijn. Als je een timmerman zoekt, verwacht je niet dat hij je probeert te overtuigen met het verhaal dat een door hem afgehangen deur bijzonder is, omdat hij open en dicht kan. Waarom zouden wij je dan moeten vertellen dat onze e-learning afgestemd is op jullie doelgroep en effect heeft?

 

Je bent tenslotte niet gek

 

We gaan ook niet net doen alsof jullie nergens verstand van hebben. Je bent tenslotte niet gek. We vertellen evenmin dat e-learning zo afwijkend en bijzonder is dat jullie dat helemaal aan ons over moeten laten. Wat we wel doen, is je serieus nemen en jullie belang voorop stellen. Uiteindelijk worden we daar allebei beter van. Daarom beginnen we ook nooit met ons verhaal, maar luisteren we eerst naar jullie. Daarna kijken we of en hoe we iets voor jullie kunnen betekenen. We voelen ons in de eerste plaats partner. E-learning ontwikkelen doe je tenslotte altijd samen.

 

Hetzelfde maar dan totaal anders

 

Voor goed maatwerk kun je bij verschillende partijen terecht. Niet alleen bij ons. Wij zijn niet de enigen met vele jaren ervaring. Ook sommige anderen hebben een indrukwekkende internationale klantenkring. We zijn evenmin de enigen die een fraai grafisch ontwerp kunnen verzorgen. Er zullen ook vast anderen zijn die content in acht talen voor cursisten in meer dan tien landen hebben ontwikkeld. En misschien spreken andere aanbieders naast Nederlands ook vloeiend Frans en Engels. Er is alleen één ding dat ons echt uniek maakt. En dat is dat Bureau Beerens content maakt die niet alleen aan de hoogste eisen voldoet, maar ook nog eens verrassend betaalbaar is.

 

Ons aanbod

Wij leveren alleen maatwerk:

  • e-learning en e-testing in alle mogelijke vormen en op alle mogelijke gebieden. Met of zonder video, audio, animaties, games, social media, etc.

  • (kassa)simulator

  • serious games in Flash of html5

  • maatwerk flashanimaties

  • opleiding en begeleiding van e-learningontwikkelaars

  • mini-LMS als opstapje naar een volwaardig Learning Management System

  • implementatie van e-learning binnen uw organisatie. 

Een greep uit onze klanten

 

Altrecht, Bavaria, Boels, Bouwmaat, DMG-meubelen, Friesland Campina, GGzE, Halfords, Hunkemöller, Jan Linders Supermarkten, Kwintes, Saint Gobain Distribution, Radboudumc, Reaal, TUI, Vredestein, EDCO, Reed Business, Visio, Zwitserleven.

Meer informatie vind je op www.bureau-beerens.nl 


 

Bijdragen marktspeler

Hieronder treft u een overzicht van de recente bijdragen op e-Learning.nl van deze marktspeler.

Meest gelezen bijdragen

Hieronder treft u een overzicht van de meest populaire bijdragen van onze marktspelers in de afgelopen periode op e-Learning.nl.

Recente vacatures

Er zijn op dit moment geen recente vacatures.

Recente cases

Geen cases gevonden.

Recente achtergrondartikelen

Geen artikelen gevonden.

Meest gelezen nieuws

Meest gelezen cases

Geen cases gevonden

Meest gelezen columns