LearnTEC actie

E-Learning.nl mag - als partner van de Learntec - één gratis toegangskaart verloten, voor het congres dat van 29 t/m 31 januari wordt gehouden in Karslruhe. Waarde 665 euro.

Lezers van e-Learning.nl kunnen meedingen, door één of meer nieuwe lezers voor de nieuwsbrief aan te melden. Je kunt jezelf aanmelden. Lees je de nieuwsbrief al, dan kun je een ander aanmelden die geïnteresseerd is in e-learning.

Voor elke geldige aanmelding, ontvangt de inzender 1 lot. De ingezonden e-mailadressen worden door e-Learning.nl gecontroleerd op geldigheid en op de vraag of de eigenaar de nieuwsbrief ook daadwerkelijk wil ontvangen. E-mailadressen die al in het bestand van e-Learning.nl voorkomen, doen niet mee aan de loting. Meld je aan via het online inschrijfformulier.

De winnaar krijgt uiterlijk half januari bericht. Inzenden kan tot 10 januari. Over de loting kan met e-Learning.nl niet worden gecommuniceerd.


Vul hieronder de gegevens van de persoon in die u wilt aanmelden voor de nieuwsbrief. 


Inzenden kon tot 10 januari. De winnaar krijgt op korte termijn bericht. 

Inloggen

Inloggen kunt u hier.

Column

0 reacties
Van Let’s Learn! 09-10-2023

Retentie en AI

Helma van den Berg van Let's Learn! beluisterde de bijdrage van Jeanne Bakker aan de podcastserie BrainBakery. Bakker vertelde over de bedreiging en kansen die we nu en in de toekomst van AI kunnen verwachten. In de podcast sprak zij haar verwachtingen uit voor de toekomst van AI in leren. Helma is het met haar eens. Zoals de gedachte om AI voor gepersonaliseerd leren te gebruiken.