Demos

Op deze pagina treft u een aantal demos van e-learning-oplossingen die aangeboden worden door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van de Redactie | 02-09-2009 | Article Rating | (0) reacties

Certified Ethical Hacker V6 (CEH)

Klant
IT Professionals


Doelgroep
IT Security Specialisten,- Experts en-/of geïnteresseerden, IT Professionals met de verantwoordelijk voor de netwerkbeveiliging

Beschrijving
Wayne Burke,een wereldwijd bekende IT Security Expert, constateerde een probleem dat veel ITers die met (interne en externe) Security te maken hebben heel bekend in de oren zal klinken:

De IT Security wereld verandert dagelijks. Het is voor jou vast ook haast een dagtaak om alle websites af te lopen en om op de hoogte te blijven van de laatste technologieën, bedreigingen en oplossingen. Zo blijft er minder tijd over voor jouw primaire taak: een veilig netwerk creëren en onderhouden!

Daarom heeft Wayne, samen met zijn team van IT Security Experts, de Online Sequrit Community gecreëerd. Hierop kun je dagelijks alle relevante informatie vinden. Leden krijgen toegang tot Online Video Training en een LMS (Learning Management Systeem) met Nieuws Topics, Forums, Examen test engines, Video Tutorials, White Papers en meer.

Certified Ethical Hacker V6 (CEH)
Demo

Naast toegang tot het LMS, geven alle Memberships ook toegang tot Wekelijkse Live shows en een Remote Hack Lab:

Hacking Weekly LIVE TV
Exclusief voor onze members, organiseren wij wekelijks een Hacking Live show. Wayne Burke of een gastpresentator uit de security wereld geeft deze twee uur durende online live training.

Deze kunnen gaan over een actuele ontwikkeling, recente bedreigingen, maar ook nieuwe tools en slimme wetenswaardigheden komen aan bod. Blijf op de hoogte met deze wekelijkse trainingsessies over Ethical Hacking, Digital Forensics, Secure Coding en Wireless Security.

Remote Hack Lab
Iedere Sequrit member krijgt 30 dagen lang toegang tot ons Remote Hack Lab.
Onze labs geven de mogelijiheid om, naast de theoretische kennis, ook praktijk ervaring op te doen.
Het meest complexe en realistische Remote attack netwerk, bestaat uit o.a.: Windows 2000, 2003, 2008, Linux, Cisco Routers, Firewalls, Honeypots en meer.

Get your hands dirty!

Voor meer informatie over de Memberships, klik hier.

Systeemeisen
Schermresolutie bij voorkeur 1024x768 (minimaal 800x600), Internet Explorer 5.5 of hoger met Flash Player versie 7

Link naar demo:
http://www.newhorizons.nl/onlinetraining.php?location=&cat=305&page=971


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: