Demos

Op deze pagina treft u een aantal demos van e-learning-oplossingen die aangeboden worden door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Stoas Learning BV | 02-07-2009 | Article Rating | (0) reacties

Business Continuity Management

Klant
ABN AMRO

Doorlooptijd
de totale doorlooptijd van het traject was drie maanden;

Beschrijving
Stel u wordt op een ochtend wakker en hoort op het nieuws dat er een grote brand is uitgebroken op de zaak. Plotseling kunt u niet meer naar uw werk. Wat denkt u: welke gevolgen zou dit kunnen hebben voor uw klanten en uw bedrijf?
Incidenten zijn nooit te voorspellen. Toch dient u op alles voorbereid zijn. De laatste jaren is het belang van risicobeheersing enorm toegenomen, en daarmee ook van Business Continuity Management (BCM). BCM houdt zich bezig met risico's die de continuïteit van kritische bedrijfsprocessen binnen een organisatie in gevaar kunnen brengen. Denk hierbij ook aan het garanderen van de veiligheid en de beschikbaarheid van informatie, en aan het handhaven van de eigen reputatie.

ABN AMRO eist van al haar medewerkers wereldwijd dat zij zich bewust zijn van de grote impact die Business Continuity Management (BCM) op hun werk heeft. Men moet vooral niet denken dat BCM iets is dat men aan experts over kan laten. Stoas Learning maakte een uitdagend programma om dit bewustzijn bij alle medewerkers te vergroten.

Resultaat
De medewerkers en projecteigenaar van het project zijn zeer tevreden over het resultaat. De volgende feedback kregen we:
- daadkrachtige aanpak
- verfrissend concept
- creatief ontwerp
- de training werd in 2008 opgeleverd en wordt nog steeds ingezet

Systeemeisen
Systeemeisen: schermresolutie bij voorkeur 1024x768 (minimaal 800x600), Internet Explorer 5.5 of hoger met Flash Player versie 7

Link naar demo:
http://www.stoas.nl/demos/bcm/system/cursus.html

Meer praktijkvoorbeelden van Stoas Learning ziet u hier:
http://www.stoas.nl/BestPractices


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie. Door in te loggen kunt u direct reageren, zonder uw naam en e-mailadres te hoeven invoeren.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: