Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Sibrenne Wagenaar | 25-10-2023 | Article Rating | (0) reacties

Blended leren: praktische inzichten en game changers in de nieuwste podcast van Kessels & Smit

Ik ben gepodcast samen met Wilfred Rubens over het ontwerpen van blended, online en hybride leren. Ik ben vaak toch wel zenuwachtig voor zo’n podcast maar dit was een hele leuke setting- er werden namelijk verschillende podcasts opgenomen en de andere podcasters zaten ook in de ruimte. Dan wordt het meer of je tegen hen praat, en wordt je vanzelf ontspannener. Dus was leuk om te doen! Ik had ook het idee dat Wilfred en ik elkaar wel mooi aanvulden. De onderwerpen meanderden van gamechangers in blended leren zoals de corona-tijd naar de perfecte blend en of je per se technologie nodig hebt. Ik vond van niet en Wilfred van wel :).

Je kunt de podcast hier beluisteren en ook via Spotify Er zijn ook in deze podcast serie ook andere leuke podcasts te vinden zoals over performance support of content curation.

Het tweede ontwerpboek komt eraan!

De podcastserie is gemaakt ter ere van Het Tweede Ontwerpboek van Kessels & Smit. Dit is een bundel met praktijkvoorbeelden en reflecties over het ontwerpen van leertrajecten. Er is ook een boekevent op 22 november in Amersfoort. Ik ben er in ieder geval bij! Wil je ook komen moet je denk ik snel zijn en hier een kaartje bestellen of een pre-order doen van het boek.

 


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: