Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 23-06-2022 | Article Rating | (0) reacties

Gratis webinar tien feiten en fabels over online leren (en jij kunt erbij zijn)

Op donderdagmiddag 30 juni aanstaande verzorg ik op verzoek van de GGZ Ecademy een webinar over mijn top 10 feiten en fabels over online leren. Dit webinar is vrij toegankelijk voor iedere belangstellende. Je moet je wel aanmelden.

Een aantal inzichten op het gebied van (online en blended) leren en opleiden moeten m.i. hoognodig herzien worden. Ze zijn vaak eerder gebaseerd op opinies en misconcepties dan op feiten. We moeten ons daarbij ook meer verdiepen in onderzoek naar hoe mensen leren. Overtuigingen over (online en blended) leren en opleidingen staan feiten vaak hinderlijk in de weg.

In dit webinar ga ik via een quiz in op tien feiten en fabels over online leren. Bij een aantal stellingen over online (en blended) leren past overigens een genuanceerd antwoord. Daarmee haal je echter niet de krant. Ik ga sta ook stil bij hoe we fabels van feiten kunnen onderscheiden als het gaat om online leren.

Het interactieve webinar duurt van 15-16.30 uur en vindt via Zoom plaats.

Aanmelden?

The post Gratis webinar tien feiten en fabels over online leren (en jij kunt erbij zijn) first appeared on WilfredRubens.com over leren en ICT.
Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: