Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 04-04-2022 | Article Rating | (0) reacties

Certificaat delen op Linkedin

Recent schreven we over een nieuwe optie in Moodle cursus certificaten om die te delen op LinkedIn. De optie is deze week beschikbaar gekomen in de 3.11.6 release van Moodle Workplace. De ‘Course Certificate’ plugin heeft nu een instelling om dit mogelijk te maken.

Instellingen

De beheerder kan het ID invoeren van de organisatie die het certificaat uitgeeft. Dit ID kan de beheerder van de ‘organisatie LinkedIn pagina’ eenvoudig terugvinden in de URL als hij of zij daar inlogt.

Mijn certificaten

De gebruiker aan wie een certificaat is uitgereikt vindt deze terug via zijn profiel en de link ‘Mijn certificaten’. Achter elk behaald certificaat is een knopje te vinden om het certificaat te ‘Delen op LinkedIn’. Wanneer je dat doet opent LinkedIn en is het een kwestie van opslaan.

Relatieve datum geldigheid

Een tweede wijziging is dat je de geldigheid van het certificaat nu in kunt stellen op een relatieve datum ten opzichte van de uitgegeven datum. Wanneer een gebruiker het certificaat behaald zou het bijvoorbeeld na 52 weken verloopt.

De wijzigingen zullen op termijn ook beschikbaar komen in de community versie van ‘Course Certificate‘.


Het bericht Certificaat delen op Linkedin is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: