Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 11-02-2022 | Article Rating | (0) reacties

Verjaardag van Avetica #19jaar

2003

Vandaag 19 jaar geleden duurde de formele inschrijving van Avetica bij de Kamer van Koophandel maar een half uurtje. Daarna begon het harde weken aan een onderneming. Online leren stond nog in de kinderschoenen. Voor veel scholen en organisaties waren leermanagementsystemen en e-learning mooie begrippen, maar nog een brug te ver. Ondertussen is er veel veranderd, hoewel er nog steeds organisaties zijn die nu pas een LMS implementeren. Ook valt er nog genoeg te verbeteren op het gebied van het didactisch gebruik van Moodle. Als Avetica hoeven wij ons niet te vervelen de komende jaren 🙂

Dankbaar en trots

De afgelopen 19 jaar waren zeker niet altijd makkelijk, maar wel heel leerzaam. Ik kijk dankbaar en trots terug op wat tot nu toe bereikt hebben. Zeker als ik naar onze klantenlijst kijk, ons Premium partnership, onze certificeringen en ons team die elke dag bezig is met Moodle.

Komend jaar

Het twintigste levensjaar van Avetica zit vol met mooie projecten. We gaan over op een flexibeler hostingplatform, er komt weer een Global Moodlemoot aan in september en er staan een paar grote Moodle implementaties op het programma.

Ik kijk er naar uit om deze projecten te realiseren en we blijven ons inzetten om onze klanten en de Nederlandstalige Moodle community te blijven bedienen met onze services en expertise.


Het bericht Verjaardag van Avetica #19jaar is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: