Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SBO | 05-01-2022 | Article Rating | (0) reacties

Kennisdelen en behouden met innovatieve leertechnologie

Medewerkers beschikken over waardevolle expertise. Het is zonde om deze kennis verloren te laten gaan door het niet vast te leggen of door vertrek van medewerkers. The Courseware Company biedt al 25 jaar innovatieve leertechnologie om het kennisniveau van jouw medewerkers te laten groeien. Innovatieve leertechnologie kan bijdragen aan een lerende organisatie waarin de medewerker centraal staat en zich vrij kan ontwikkelen, zijn kennis kan delen met collega’s en hierdoor betrokken is bij de laatste ontwikkelingen van de organisatie. Wil je ook het maximale uit jullie organisatie halen? Onze experts helpen je hier graag bij!

Webinar: LMS, LXP, leerplatform? Wat doet wat en wat heb ik nodig?

Wil jij meer weten over welke tools je kunt gebruiken bij online leren? Starten jullie net met de selectie van een leerplatform? Maak je online lesmateriaal en zoek je een manier om dit aan je klanten aan te bieden en zie je door de bomen het bos niet meer? Op donderdag 27 januari organiseren leertechnologie-experts Ronny Lohuis en Tijs Holkenborg een webinar over het leer-ecosysteem. Ze nemen je in 30 minuten mee in de wereld van leertechnologie en zullen uitleggen wat de verschillende soorten tools doen en kunnen en wanneer je welke tool inzet. Na dit webinar weet je meer over LMS, LXP, auteurstools, leerplatformen, ELO en virtual classrooms.

meld je aan

Next Learning 2021

In 2021 kon je op Next Learning al kennismaken met THRIVE LXP. Het veelzijdige leerplatform dat de functionaliteit van een Learning Management System (LMS) combineert met de voordelen van een Learning Experience Platform (LXP) en de lerende centraal stelt. In dit frisse en aantrekkelijk platform vinden jouw medewerkers gemakkelijk het lesmateriaal dat ze nodig hebben en zien ze wat er op basis van hun interesses nog meer mogelijk is. Ontdek de kracht van THRIVE LXP!

Over The Courseware Company

Effectief kennis delen is van essentieel belang voor iedere onderneming, groot én klein. The Courseware Company is expert in het toepassen van opleidings- en kennistechnologie voor het inrichten van een leerlandschap om leren zowel effectief als efficiënt aan te bieden. Ze bieden een gevarieerd assortiment aan digitale leeroplossingen zoals Articulate en PeopleFluent LMS. Al 25 jaar staan de experts van The Courseware Company dagelijks klaar voor honderden tevreden klanten.

The Courseware Company

Het bericht Kennisdelen en behouden met innovatieve leertechnologie verscheen eerst op Next Learning.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: