Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 26-11-2021 | Article Rating | (0) reacties

Adventicalender 2021 vanaf 1 december geopend!

Adventicalender met Moodle tips

Na alle leuke reacties op onze Adventicalender van vorig jaar hebben wij besloten ook in 2021 weer een kalender te publiceren. Je kunt de kalender nu al aan je favorieten toevoegen en vanaf 1 december opent er elke dag een luikje met een Moodle tip, feitje of weetje!

Dit jaar is de inhoud niet alleen afkomstig van Avetica collegae maar zijn er ook een aantal andere Moodle gebruikers van wie we een stuk kennis mogen delen. Met een aantal bijdrages vanuit het buitenland krijgt de kalender zelfs een internationaal tintje!

Niet meer Moodle-loos

De kalender is ook dit jaar weer te vinden in de Moodle omgeving waar we ook onze maandelijkse webinars houden. Je hebt geen inlog nodig want we hebben de cursus zo ingericht dat deze door gasten te raadplegen is. Ik zou dus zeggen zet onderstaande link alvast in je favorieten en kom vanaf 1 december elke dag even kijken wat er  achter het luikje van die dag zit?

Wij hopen dat je op deze manier niet Moodle-loos wordt in de soms donkere dagen naar Kerst!

Adventicalender 2021


Het bericht Adventicalender 2021 vanaf 1 december geopend! is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: