Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 22-11-2021 | Article Rating | (0) reacties

Word jij lid van Moodle User Association?

Moodle User Association

De Moodle User Association (MUA) is een internationale Moodle vereniging. Het doel van de MUA is de groei van het open-source online leerplatform Moodle te ondersteunen door een sterke en eensgezinde stem te geven aan de gebruikers. Dit doen zij door het geven van adviezen en het faciliteren van financiële middelen voor nieuwe ontwikkelingen. Leden van de MUA kunnen projectvoorstellen indienen voor nieuwe ontwikkelingen. In 2017 is bijvoorbeeld het nieuwe dashboard ontwikkeld voor Moodle 3.3, een initiatief van Gemma Lesterhuis.

Lid zijn van de MUA heeft meer voordelen. Twee keer per maand wordt een zogenaamde Townhall meeting georganiseerd. Hier worden bepaalde issues besproken en wordt de MUA door Moodle HQ bijgepraat over recente ontwikkelingen. Op deze manier ben je altijd goed geïnformeerd, net zoals Moodle Partners.

Lid worden?

De MUA zoekt leden om mee te denken en voorstellen te doen. Tevens kan je ook bestuurslid worden van deze Moodle Vereniging. Wil je meer weten, kijk dan eens op moodleassociation.org of vraag Gemma naar haar ervaringen.


Het bericht Word jij lid van Moodle User Association? is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: