Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 17-11-2021 | Article Rating | (0) reacties

Belangstelling voor online modules over online en blended learning en onderwijsinnovatie?

De Open Universiteit verzorgt verschillende online modules op het gebied van online en blended learning en op het gebied van onderwijsinnovatie. Deze modules zijn bedoeld voor professionals die zich verder willen ontwikkelen op deze terreinen. Wil je geïnformeerd worden over dit aanbod? Vul dan dit formulier in.

Ik ben parttime verbonden aan het Your Academy, het centrum voor postinitieel onderwijs van de Open Universiteit. Samen met de faculteit Onderwijswetenschappen verzorgen we verschillende online modules op het gebied van online en blended learning en onderwijsinnovatie.

We willen belangstellenden graag via mail op de hoogte houden van dit aanbod.

Heb jij belangstelling voor dit aanbod? Vul dan dit formulier in. Je verplicht je tot niets. Uiteraard kun je jouw gegevens altijd laten aanpassen of laten verwijderen.

Nota bene: op basis van dit aanbod kunnen we ook een maatwerk-leertraject voor organisaties zoals scholen of corporate academies verzorgen. Je kunt me mailen als je daar interesse in hebt.

The post Belangstelling voor online modules over online en blended learning en onderwijsinnovatie? first appeared on WilfredRubens.com over leren en ICT.
Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: