Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Sibrenne Wagenaar | 30-09-2021 | Article Rating | (0) reacties

Artikel in OR Rendement: Een goede mix leert het best

Veel trainingsbureaus hebben in de afgelopen tijd enorm hard gewerkt om online trainingen te ontwikkelen en begeleiden. Voor sommige trainers en deelnemers was dat best een omslag en klus. Wij hebben met veel ontwikkelaars, inhoudsdeskundigen, trainers en begeleiders gewerkt aan online en blended leren. Echt mooie leeractiviteiten zijn er ontwikkeld!

Vaak ontstonden er vervolgens gesprekken over de kracht van online leren en de meerwaarde van asynchroon leren. Stel dat je een sessie van 1 dag kunt herontwerpen naar een kort blended traject? De tijdsinvestering voor de deelnemer verandert misschien niet eens, wel kan dit het leerrendement flink ten goede komen. Voor sommige trainingen bij Stavoor geldt dit zeker en dat was de aanleiding voor een van de trainers om daar samen met mij een artikel over te schrijven.

We hebben het artikel geschreven voor leden van medezeggenschapsraden met als doel ze mee te nemen in die kracht van blended en niet gelijk helemaal terug naar puur fysieke bijeenkomsten nu het weer kan.

OR Rendement 2021-10 Een goede mix leert het best-pagina's-2-3

Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: