Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 24-09-2021 | Article Rating | (0) reacties

Programma Online Educa bekend (en ik sta er ook op) #OEB21

Dit jaar vindt van 1-3 december 2021 de Online Educa (OEB) weer fysiek in Berlijn plaats. Het thema is “Learning Resilience“. Gisteren is het programma bekend geworden. Ik mag op donderdagmiddag een presentatie verzorgen.

Banner OEBIk heb al eerder geschreven dat Marleen Stikker één van de keynote-sprekers is. Een andere (Nederlandse) keynotespreker, waar ik erg naar uitkijk, is Fons Trompenaars. Hij is bekend van zijn raamwerk over interculturele communicatie binnen arbeidsorganisaties.

Je kunt het programma op dagdeel verkennen, op track (bijvoorbeeld education & research of workplace learning & training), thema (onder meer data gebruiken om resultaten sneller te bereiken of aan de slag met learning design en leertechnologie) of format (presentaties, ‘how tos’, boardroom dialogen, enzovoorts).

Ik scroll ook altijd door de lijst met sprekers, en kom dan verschillende bekenden en bekende namen tegen.

Op woensdag vinden workshops in het kader van de pre-conference plaats. De OEB begint officieel op donderdagochtend. Per ronde heb je de keuze uit diverse sessies. In totaal zijn er meer dan tachtig sessies waar je uit kunt kiezen, met ongeveer 180 sprekers.

Verder is de beurs ook zeker een bezoek waard. Ik gebruik een bezoek aan de beurs om trends op het gebied van leertechnologie te verkennen (en, ja, het gaat vooral om didactiek en ontwerp).

Uiteraard kijk ik ook uit naar het Online Educa Debat. De stelling luidt dit jaar:

This House believes Education has failed to learn the lesson of Covid-19

Ik verzorg zelf op donderdag 2 december 2021 van 16-17 uur een presentatie:

Make the Right Choice! Deciding Between Asynchronous Online Learning, Synchronous Online Learning and Face-to-Face Learning

Meer informatie over deze sessie?

Zie ik je daar?

The post Programma Online Educa bekend (en ik sta er ook op) #OEB21 first appeared on WilfredRubens.com over leren en ICT.
Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: