Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 30-06-2016 | Article Rating | (0) reacties

Avetica wint Moodle aanbesteding UWV

Op onze corporate site staat onderstaand nieuwsbericht wat ik leuk vind om het hier te delen met jullie. Want we zijn hier best trots op!

logo-uwvDe Academie WERKbedrijf van het UWV gebruikt al jaren Moodle als leerplatform om het (online) leren voor medewerkers te faciliteren. Voor het UWV is het (verder) ontwikkelen van medewerkers belangrijk en Moodle heeft zich de afgelopen jaren al bewezen als het juiste leermanagementsysteem voor UWV.

Om ook de komende jaren de juiste ondersteuning in Moodle te krijgen, is vorig jaar via een aanbestedingsprocedure aan Avetica en andere Moodle dienstverleners gevraagd om mee te doen. Avetica heeft deze aanbesteding zowel op kwaliteit als op prijs ruim gewonnen en daar zijn we trots op!

Met name onze scaffolding aanpak werd gewaardeerd, waarmee de Moodle beheerders kunnen groeien in hun taak om dit open source leermanagementsysteem verder te implementeren en nieuwe blended leertrajecten te ontwerpen en te ontwikkelen. Daarnaast kan UWV rekenen op betrouwbare hosting, support en onderhoud van Moodle.


© Avetica, Arnout Vree for Moodlefacts.nl, Jun 2016. | Permalink
Post tags: , ,

Moodlefacts is een initiatief van Avetica, dé Moodle expert van Nederland en België.
Het bericht Avetica wint Moodle aanbesteding UWV verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: