Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Sibrenne Wagenaar | 28-05-2021 | Article Rating | (0) reacties

Met ons nieuwe boek op pad: 3 goede vragen over blended leren (deel 1)

Maart van dit jaar: straks komt ons nieuwe boek uit en dat willen we natuurlijk wereldkundig maken. Wat vinden jullie een leuke manier in deze online tijd? We voelen zelf niet zoveel voor een online boeklancering en staan open voor allerlei andere ideeen!

Deze vraag stelden we aan de LOSmakers en er kwamen ontzettend veel leuke ideeen: een open-haard-gesprek in Clubhouse, een game waarmee je kennismaakt met de inhoud van het boek. We hebben gekozen voor een toer door Nederland om ons boek aan 3 winnaars persoonlijk te overhandigen.

Op 19 mei hebben we 3 winnaars getrokken en we zijn bij alle drie op bezoek geweest. Het was ontzettend leuk om te doen. Met ons boek onder de arm, over langweggetjes, gingen we op pad. In deze blog reis je een beetje met ons mee. Want naast het eten van een Bossche Bol hebben we ook drie mooie gesprekken gevoerd over blended leren. Kijk maar mee!

Met heel veel plezier zijn we bij Paula Kager op bezoek. Een actieve LOSmaker die met veel enthousiasme blended leren gebruikt bij coachen van 45+ ers die een nieuwe stap willen zetten.

Ze heeft een heel relevante coach-vraag: hoe kun je goed hybride werken? Hoe kun je dat goed voorbereiden en faciliteren?


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: