Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van SBO | 29-04-2021 | Article Rating | (0) reacties

Een integrale aanpak om te komen tot de ‘beste mensen’ – de aanpak van Sweco

Door: Emma Penn – de Kleer | L&D Specialist

Tja, en dan staat in één van je vier strategische pijlers ‘de beste mensen’. En dan? Wat bedoel je ermee en wat vraagt dat van je organisatie? Sweco heeft met deze strategische pijler een belangrijk statement gemaakt, maar de inrichting en vooral de beleving ervan is nog een tweede.

Vanuit Learning & Development zijn we drie jaar geleden gestart met deze opgave en sindsdien hebben we gewerkt aan een aanpak die invulling geeft aan ‘de beste mensen’. Zo hebben we diverse leerlijnen ingericht en een intern coachplatform opgestart. We werken met nieuwe competenties en een performance management tool die zich richt op persoonlijke ontwikkeling. Als startpunt hiervan mochten alle medewerkers onder andere een competentiescan maken.

We werken hard bij Sweco om het elke dag een beetje beter te doen. Gaat het in één keer perfect? Zeker niet! Ben je nieuwsgierig hoe we ‘de beste mensen’ in de praktijk hebben aangepakt? Tijdens de sessie deelt Emma Penn – de Kleer de aanpak, de successen én de uitdagingen.

Sweco is een ingenieursadviesbureaus met 17.500 architecten, ingenieurs en adviseurs. Dagelijks werken we aan talloze projecten o.a. op het gebied van stedelijke ontwikkeling, energietransitie, (ondergrondse) infrastructuur, ecologie, waterveiligheid en klimaatadaptatie.

Het bericht Een integrale aanpak om te komen tot de ‘beste mensen’ – de aanpak van Sweco verscheen eerst op Next Learning 2021.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: