Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 20-04-2021 | Article Rating | (0) reacties

Leuk artikel over Moodle in Vives

Onderwijsinnovatie & ICT platform Vives

Sommige lezers van onze blog weten dat ik vroeger nog voor de klas heb gestaan. In de vijf jaar die ik in de bovenbouw van het basisonderwijs heb gewerkt was ik tevens ICT-coördinator. In 1999 lag de eerste versie van het blad Vives in mijn postvakje. Dat was de tijd van educatieve software op floppy discs, Het Comenius project en NLTree. Als ICT-coördinatoren hadden wij veel behoefte aan allerlei informatie want wij hadden de voortrekkersrol om ICT binnen het onderwijs te gaan integreren. Een mooie rol die ik in de jaren daarna bij een onderwijsbegeleidingsdienst de hele week mocht uitvoeren.

Artikel

Begin maart werd ik als medebestuurslid van Stichting Mnet Benelux gevraagd voor een interview over Moodle waar ik graag aan mee wilde werken. Het werd een heel leuk gesprek wat nog vele uren had kunnen duren. Als we eenmaal aan het praten zijn over ICT en onderwijs zijn we voorlopig nog niet uitgepraat. 😃

Leen Shames heeft er een mooi artikel van gemaakt dus aan hem alle dank hiervoor!
Lees het hele artikel over Moodle (pdf).


Het bericht Leuk artikel over Moodle in Vives is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: