Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 16-02-2021 | Article Rating | (0) reacties

Poodll is verdiend een Certified Moodle Integration

Poodll voor taalonderwijs

Wie regelmatig taalonderwijs geeft met behulp van Moodle zal waarschijnlijk wel van de toolboxen van Poodll gehoord hebben. Dit is een verzameling plugins om dynamische taalcursussen te bouwen in Moodle. Denk aan spreek- en luisteropdrachten met audio- en video-opnames en het leren van woordenschat. Veel van de leeractiviteiten van Poodll kunnen automatisch beoordeeld worden, wat tijd bespaart voor de leraar en de studenten meer leermogelijkheden biedt.

De oorspronkelijke software werd in 2010 ontwikkeld op een middelbare school in Nagasaki, Japan, waar Poodll nog steeds gevestigd is.

Certified Integration

De wijze waarop Poodll de plugins heeft ontwikkeld en al meer dan 10 jaar onderhoudt, is reden geweest voor Moodle om deze duurzame integratie te certificeren. Poodll komt hiermee in hetzelfde rijtje te staan als BigBlueButton, Intelliboard en Urkund. Dit is een mooie prestatie voor Justin Hunt, CEO en medeoprichter van Poodll.

Sander Bangma, productmanager van Moodle LMS zegt hierover:

“Door Poodll toe te voegen aan onze suite van gecertificeerde integraties, bieden we onze gebruikers hulpmiddelen en activiteiten om fantastische online taalcursussen te maken – die ze op een eenvoudige manier kunnen toevoegen aan hun Moodle LMS”

Meer weten?

Bekijk de site van Poodll.com/moodle voor meer informatie en een demo.


Het bericht Poodll is verdiend een Certified Moodle Integration is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: