Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 12-02-2021 | Article Rating | (0) reacties

Inschrijving online MoodleMoot Benelux 16 maart 2021 geopend

Programma online Moodlemoot

Op dinsdag 16 maart organiseert Stichting Mnet Benelux haar 2e Moodlemoot. Net zoals in oktober vorig jaar is ook dit evenement geheel online. De programmacommissie onder leiding van Gemma Lesterhuis is bezig om de bekende puntjes op de i te zetten. Je kan het programma van hét Moodle event van het jaar hier bekijken.

Inschrijving geopend

Vorig jaar waren er 75 deelnemers bij deze online Moodlemoot en daar was Stichting Mnet Benelux erg blij mee. Uiteraard hopen ze op een nog hoger aantal Moodlelaars dit jaar. Aan de kosten kan het niet liggen. Eén ticket kost € 45,- incl. BTW. Schrijf je direct in en leer van andere Moodlelaars.

Keynote over nieuwe UX van Moodle 4.0

De stichting heeft Candice Diemer gestrikt voor de keynote. Zij staat aan het hoofd van nieuwe UX die in Moodle 4.0 uitkomt. Candice neemt ons mee in de eerste het ontwerpproces en ze zal ook een aantal nieuwe ontwerpen delen. Ik heb zelf al een paar ontwerpen gezien in de Moodle Partner meetings maar ik ga nu geen gras voor haar voeten wegmaaien.


Het bericht Inschrijving online MoodleMoot Benelux 16 maart 2021 geopend is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is de enige Premium Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt hosting, training, support en consultancy aan voor Moodle LMS en Moodle Workplace.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: