Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Wilfred Rubens (redactie) | 21-11-2020 | Article Rating | (0) reacties

Podcast waarom online onderwijs op afstand?

Sinds afgelopen voorjaar maakt Amac Onderwijs een podcast over digitalisering en onderwijs. In een aantal afleveringen willen de samenstellers Frank IJdema en Jeroen Onstenk aandacht besteden aan online onderwijs in verschillende varianten. Daarvoor hebben ze mij onlangs geïnterviewd. Het resultaat kun je nu beluisteren.

Ik kom overigens niet alleen aan het woord. Frank en Jeroen ook. En in deze editie eveneens Maurice van der Zwaan van het Griftland College. In deze editie blikken we overigens ook terug op de ervaringen met online onderwijs tijdens de coronacrisis. Zal deze crisis leiden tot onderwijsinnovatie?

Om de podcast op te nemen is gebruik gemaakt van Zencastr. Dit is een tool waarmee je met elkaar via een website kunt praten. Van elke deelnemer aan de podcast neemt Zencastr een audiotrack op.

De gesprekken met Maurice en mij zijn individueel opgenomen. We hebben dus niet op elkaar kunnen reageren. Het gesprek met mij heeft ruim een uur geduurd. Op basis hiervan hebben Frank en Jeroen eigen commentaren ingesproken en de podcast gemonteerd. Het resultaat heb ik kunnen beluisteren voordat de podcast online kwam.

Je kunt de podcast bij Amac Onderwijs beluisteren. Of hieronder:

The post Podcast waarom online onderwijs op afstand? first appeared on WilfredRubens.com over leren en ICT.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: