Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 15-03-2016 | Article Rating | (0) reacties

Hulp bij implementatie Moodle in Australië

Op de ledenvergadering van de Ned-Moove sprak ik vorige week Pieter van de Wiel. Pieter werkt bij ASSA ABLOY Entrance Systems op de afdeling International Technical Training Support.

In de Moodle omgeving van ASSA ABLOY zijn cursussen beschikbaar voor alle vestigingen over de gehele wereld. Met behulp van aangepaste rollen en rechten kunnen alle landen een stuk van het eigen beheer doen. De Moodle omgeving is tevens gekoppeld met de Active Directory zodat het beheer van accounts en toegang automatisch verloopt.

Dat Pieter goed bezig is blijkt wel uit het feit dat hij vanuit Nederland zijn Australische collegae gaat helpen met de uitrol van Moodle aldaar. Voor dit jaar concentreert Pieter zich op Nederland, Zweden, Finland en het Verenigd Koninkrijk om het, door zijn Moodle omgeving ondersteunde, educatieconcept actief te helpen uitrollen. De andere vestigingen worden niet vergeten maar het initiatief ligt in die gevallen bij de vestiging zelf. De vestigingen in Australië en Nieuw Zeeland zijn daar een voorbeeld van. Zij hebben zelf een duidelijke behoefte neergelegd die Pieter graag invult. In april komt een delegatie van `Down Under` naar Duitsland waar Pieter dan ook naar toe zal reizen voor het verzorgen van een workshop. Het is niet onwaarschijnlijk dat hij, als daar later nog behoefte voor blijkt te zijn, zelf de reis naar het zuidelijk halfrond gaat maken. Toch wel mooi dat we vanuit Nederland assisteren in Australië wat tenslotte de bakermat is van Moodle.

Mocht je Pieter een keer tegen komen dan vertelt hij je graag nog wat meer over het project.

Assa


© Avetica, Peter Jonker for Moodlefacts.nl, Mar 2016. | Permalink
Post tags: , ,

Moodlefacts is een initiatief van Avetica, dé Moodle expert van Nederland en België.
Het bericht Hulp bij implementatie Moodle in Australië verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: