Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 18-11-2019 | Article Rating | (0) reacties

Global Moodle Moot #MootGlobal19 is gestart

Vandaag is de eerste Global Moodle Moot van start gegaan in Barcelona. Deelnemers vanuit de hele wereld zijn naar Barcelona gekomen om bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen en workshops bij te wonen van verschillende sprekers.

Aanwezig zijn deelnemers uit 40 verschillende landen. 82% van de deelnemers komt uit de EU, 6% uit Noord Amerika, 5% uit Azië, 5% uit Oceanië, 2% uit Zuid Amerika en 1% uit Afrika.

62% van de deelnemers noemt zich ‘Advanced’ gebruiker, 24% ‘Intermediate’, 8% ‘Beginner – Intermediate’, 5% ‘Beginner’ en 1% is nog geen Moodle gebruiker.

Foto’s: @dajan

Vanuit Avetica zijn wij met 4 collega’s aanwezig en zullen je hier op de hoogte houden door verslag te doen van de verschillende sessies. Volg de Moot ook op #MootGlobal19 Op woensdag, aan het einde van de Moot, inventariseert Martin Dougiamas altijd wensen voor Moodle. Heb jij iets wat wij aan kunnen dragen als verbetering, laat het ons weten.


Het bericht Global Moodle Moot #MootGlobal19 is gestart is eerst gepubliceerd op Avetica.


Avetica is dé Moodle Partner van Nederland en België. Avetica biedt Moodle hosting, training, support en consultancy aan.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?
Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: