Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 24-08-2015 | Article Rating | (0) reacties

Betalen met bitcoin ook mogelijk met Course Payments

Vorige week schreef ik over de nieuwe aanmeldingsplugin Bitcoin waarmee je via dit digitale betaalmiddel toegang kan kopen tot een Moodle cursus. Wat ik niet door had, is dat je met onze Course Payments module ook al lang met bitcoins kan betalen. Gelukkig werd ik door een collega hierop geattendeerd.

Wij maken gebruik van Mollie en deze Nederlandse Paymentprovider heeft een overzicht van de verschillende betaalmethoden inclusief de bijbehorende transactiekosten op haar website.

Betalen met bitcoin is net zo risicoloos als andere online betaalmethodes. Je hebt geen Bitcoin Wallet of enige kennis van Bitcoins nodig. De bitcoin-euro wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie waardoor het bedrag en de uitbetaling zijn gegarandeerd. Mollie (en dus ook Course Payments) ontzorgt het hele proces, het enige wat je hoeft te doen, is de betaalmethode Bitcoin te activeren in het Mollie beheerspanel.

Denk je erover om Moodle cursussen betaald aan te bieden, meld je dan aan bij Mollie en download onze Course Payments module.

Betaalmethoden Mollie


© Arnout Vree for Moodlefacts.nl, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags: , ,

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Het bericht Betalen met bitcoin ook mogelijk met Course Payments verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: