Bloggers

Een overzicht van blogs geschreven door aanbieders die zich hebben aangesloten bij e-Learning.nl.


Van Avetica | 10-06-2015 | Article Rating | (0) reacties

Moodle Association – Be a part of something bigger

Moodle Association

Met deze titel verscheen vandaag de eerste nieuwsbrief van de Moodle Association. Martin Dougiamas vertelde al eerder iets over de association op de MoodleMoots in Dublin en Eindhoven. Voor wie het gemist hebben hier zijn korte omschrijving.

“The association is a new official non-profit organisation which will have the mission to help support the growth of Moodle by providing a strong and united voice to users, giving direction and resources for new developments.”

Op de moots vroeg hij ons ook al om mee te denken over de association. In deze nieuwsbrief doet hij dat opnieuw. Martin vraagt om input bij de ‘rules’. Hoe moet het allemaal precies gaan werken? Wat worden de spelregels? Het uiteindelijke document moet de basis worden voor registratie als officiële ‘stichting’ in Australië. Er is een document waar je direct commentaar kunt invoegen. Hieronder zie je de index van het document en is duidelijk dat er al redelijk wat is uitgewerkt.

Martin zoekt ook nog een aantal ‘key members’ om zitting te nemen in het bestuur en de boel op de rit te zetten. Input voor het document en aanmeldingen als member kun je ook sturen naar info@moodleassociation.org.

Index Moodle Association doc


© Peter Jonker for Moodlefacts.nl, 2015. | Permalink | No comment | Add to del.icio.us
Post tags: , ,

Feed enhanced by Better Feed from Ozh

Het bericht Moodle Association – Be a part of something bigger verscheen eerst op Moodlefacts.nl.


Lees het hele artikel


Hoe waardeert u deze bijdrage?




Reacties

Plaats hieronder uw reactie.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

CAPTCHA Afbeelding
Voer de hierboven staande code in: